Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. För immateriella varor (kurser, prenumerationer, provningar), se separata villkor för ångerrätt.

Du har inte ångerrätt om:
förseglingen brutits.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Villkor för kurser

Bokningen är bindande. Kvittot på ditt köp gäller som bokningsbekräftelse. I den framgår de uppgifter som lämnats i samband med bokningen. Vänligen kontrollera så att allt stämmer i bekräftelsen. Efter att du lagt din bokning skickas ett välkomstbrev med praktisk information kring kursen.

Vid avbokning senast 14 dagar innan kursen återbetalas hela kursavgiften utöver en bokningsavgift på 200:-. Om kursen blir inställd får du hela kursavgiften tillbaka. I händelse av sjukdom eller förhinder har du rätt att överlåta din kursplats till en familjemedlem eller vän. Allt material samt lån av arbetskläder ingår i kursavgiften om inte annat anges..

Villkor för provningar

Bokningen är bindande. Kvittot på ditt köp gäller som bokningsbekräftelse. I den framgår de uppgifter som lämnats i samband med bokningen. Vänligen kontrollera så att allt stämmer i bekräftelsen. Vid avbokning senast 7 dagar innan provningen återbetalas hela avgiften förutom en bokningsavgift på 50:-. Om provningen blir inställd får du hela avgiften tillbaka. I händelse av sjukdom eller förhinder har du rätt att överlåta din plats till en familjemedlem eller vän. Vid avbokning 24 timmar innan provningen eller senare återbetalas avgiften ej.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Information om leveranstid står på varje produkts sida.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.