Tycker du, som jag, om att njuta lite extra i vardagen? Tänk dig då att komma hem efter en lång arbetsdag och hitta en ask vackra och goda praliner i brevlådan! Om den tanken tilltalar dig kanske vår prenumerationstjänst är något för dig, eller någon annan du tycker om? 

Den tredje veckan i varje månad kommer en vacker ask om 12 praliner per post hem till dig. Urvalet varje månad speglar aktuella kollektioner men innehåller också ofta nyheter och spännande utvikningar från ordinarie sortiment.

Du tecknar dig för minst tre månaders prenumeration alternativt 6 månader, 1 år eller löpande prenumeration. Du kan även välja 1 års prenumeration med kvartalsvis leverans, vilket innebär leverans av choklad till påsk, till midsommar, till hösten och till jul.

Tjänsten kostar 219 kr plus frakt om 69kr / leverans. Du betalar antingen hela prenumerationen på en gång eller efter överenskommelse via månadsfaktura som skickas med leveransen.

För dig som bor i Åkersberga går det även bra att komma och hämta ut din prenumeration i butiken på Stationsvägen 26 så slipper du fraktkostnaden.  

Din prenumeration beställer du direkt via vår webbshop eller på info@bonanochroten.se.

Varmt välkommen  som prenumerant!