topbild_tillverkning
Vi tillverkar på beställning i mindre kvantiteter eller eller specialbeställningar till evenemang eller andra speciella tillfällen. Vi erbjuder både praliner och konfekt i lösvikt eller förpackade i fina presentförpackningar. Normal leveranstid är en till två veckor efter beställning beroende på säsongsvariation och volym.

Alla moment i tillverkningen sker för hand enligt noggrannt utprovade recept och så långt det är möjligt undviker vi onödiga tillsatser i pralinerna. Vi använder alltid ekologiska råvaror när möjlighet finns. Förutom chokladråvaran och de färger som används för att skapa mönster används heller inga halvfabrikat. Vi använder främst närproducerade råvaror, som exempelvis frukt och bär från egen trädgård och honung som producerats i närområdet.

Pralinerna innehåller inte gluten som ingrediens och vi kan efter önskemål tillverka praliner även med laktosfria råvaror.

Om du har önskemål om att få en smak som inte finns i ordinarie sortiment hjälper vi gärna till att utveckla specialanpassade praliner vid beställningar över 20 praliner per smak. Leveranstiden blir då något längre för att vi ska hinna utveckla och prova fram nya recept.