Bönans eget pralinmakeri och varumärke, Coeur de Praline, startades i oktober 2014 hemma i köket hos Lotta Sunnås-Everaere. Allt eftersom efterfrågan på de goda och vackra pralinerna ökade har produktionen flyttat till nya lokaler. Det lilla chocolateriet ligger idag i anslutning till Roslagens Musteri på Stationsvägen 26 i Åkersberga, strax norr om Stockholm. Verksamheten drivs idag fortsatt av Lotta som arbetar som chocolatière och ansvarar för design och utveckling av chokladprodukterna.

Coeur de Praline har som ambition att:
• Underlätta för människor att njuta mer i stunden
• Ta tillvara på livets goda
• Uppmuntra till att unna sig en liten belöning då och då
• Och inte minst uppmana människor att glädja sig åt vardagslyx så som riktigt god kvalitetschoklad

För vad kan egentligen vara bättre än en vacker och välsmakande pralin till en kopp espresso eller till favoritkoppen med the om man behöver lite uppmuntran eller har lyckats med något bra?

Vi vänder oss både till privatpersoner, som vill ge sig själva eller någon de tycker om en fin present, och till företag som kanske vill ge sina kunder en fin gåva eller en anställd ett tecken på uppskattning. Och varför inte byta ut den klassiska vetelängden eller andra tilltugg på viktiga möten mot ett fat lyxiga praliner för att skapa en förhöjd känsla av värde för deltagarna? Våra produkter passar också bra som alternativ till dessert efter maten, både hemma och på restauranger och caféer.

För oss är det självklart att alla våra produkter håller en hög kvalitet. Du kan förvänta dig att få känslan av det där ”lilla extra” när du köper något från Coeur de Praline.